1. Dupa completarea formularului pe site/ plasarea comenzii telefonice, veti primi un email/telefon de confirmare din partea noastra. Dupa confirmarea datelor/orelor exacte locul de parcare va fi rezervat pentru dvs. Va rugam sa alocati in momentul rezervarii si 15 minute in plus necesare pentru parcare/transport aeroport cu microbuzul nostru. 

2. Easy Parking asigura paza si monitorizarea video a autovehicului pe intreg parcursul parcarii, cat si integritatea acesteia. Nu se face responsabil insa de factorii naturali externi: grindina, cutremure, inundatii, care nu pot fi evitati.

3. La parcarea autoturismului se achita integral pretul parcarii. Clientul se obliga ca, in situatia in care, din varii motive, nu ridica masina la data si ora stabilite, sa achite numarul de zile suplimentare, neachitate initial.

4. Calculul prețului variaza în functie de mai multi factori, incluzand, dar nefiind limitat la, data efectuarii rezervarii, timpul parcarii autovehiculului, data remiterea/data ridicarii autovehiculului.

5. Easy Parking sfatuiește clientii sa se asigure ca ajung la parcare cu suficient timp înainte de calatoria planificata.

6. In cazul in care, in incinta Easy Parking, avariati un alt automobil, din vina dvs., aveti obligatia legala de a notifica reprezentantul Easy Parking, de a prezenta documentele si asigurarea masinii, si de a oferi documentatia necesara in vederea despagubirii proprietarului masinii avariate. In caz contrar Easy Parking va pune la dispozitia organelor de politie toate datele dvs, urmand ca situatia sa fie rezolvata pe cale juridica

Easy Parking asigura paza si monitorizarea video a autovehicului pe intreg parcursul parcarii, cat si integritatea acesteia. Nu se face responsabil insa de factorii naturali externi: grindina, cutremure, inundatii, care nu pot fi evitati si deasemenea de avarii produse autovehiculelor de catre alti clienti, cum ar fi lovituri generate de usile altor autovehicule, pietre sarite in parbriz sau alte avarii provocate strict din vina altor clienti.

7. In cazul in care doriti anularea unei rezervari si restituirea banilor achitati online este necesar sa ne anuntati cu minim 24 de ore inainte de sosirea dumneavoastra la parcare. In caz contrar ne rezervam dreptul de a nu restiui suma achitata online.

8. Livrarea serviciului se efectueaza la sosirea la parcare si pe durata calatoriei dumneavoastra atat timp cat masina se gaseste in parcarea noastra.

Mai multe informtii despre Easy-Parking.ro

Doriti mai multe informatii?

Nu ezitati sa ne contactati!