TERMENI ȘI CONDIȚII 

Site-ul www.easy-parking.ro, precum și întreg conținutul acestuia sunt proprietatea exclusivă a BROKER INTER TOP ASIG SRL, cu sediul social în Jud. Ilfov, Oras Otopeni, Intrarea Tufanului, nr. 2F, et. 1, Camera 2, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/2676/2019, având cod unic de înregistrare RO31022394.

BROKER INTER TOP ASIG SRL interzice reproducerea totală sau parțială a conținutului site-ului fără acordul său expres.

Acest document reprezintă un contract între utilizatorul site-ului www.easy-parking.ro și BROKER INTER TOP ASIG SRL în ceea ce privește utilizarea site-ului și rezervarea locurilor de parcare prin intermediul acestuia.

DEFINIȚII ȘI TERMENI
Site – pagina de internet www.easy-parking.ro.
Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care accesează site-ul.
Client – orice utilizator care efectuează o rezervare de loc de parcare utilizând site-ul.
Easy Parking – denumirea comercială a BROKER INTER TOP ASIG SRL.
Rezervare – transmiterea intenției clientului de a utiliza serviciile de parcare și transfer la aeroport oferite de Easy Parking.
Conținutul – reprezintă toate informațiile prezente pe site inclusiv imaginile, logo-urile, videoclipurile și reprezentările de orice fel ale unor concepte.
Document – prezentele Termeni și Condiții.
 

ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul își dă acordul cu privire la prezenții termeni și condiții și acceptă că Easy Parking poate modifica modul de funcționare al site-ului, prevederile din termeni și condiții fără a notifica utilizatorul sau clientul. Dacă utilizatorul nu este de acord cu termenii și condițiile, atunci trebuie să înceteze imediat utilizarea site-ului.

COPYRIGHT

Conținutul site-ului aparține Easy Parking și nu este permisă reproducerea, copierea, vânzarea sau participarea la aceste acțiuni fără acordul Easy Parking.
 

UTILIZAREA SITE-ULUI
Easy Parking nu este răspunzătoare pentru eventuala afectare a dispozitivelor utilizatorului de către malware și nici pentru eventualele daune produse de acestea.
 

SERVICIILE OFERITE PE SITE
Easy Parking încearcă să mențină toate informațiile de pe site actualizate dar trebuie reținut că informațiile prezente pe site au caracter informativ și nu reprezintă garanții, recomandări și angajamente din partea Easy Parking.
 

PROCEDURA DE REZERVARE. ANULAREA REZERVĂRII
Rezervările efectuate prin intermediul site-ului au asociate un mesaj e-mail care conține un document cu toate informațiile legate de rezervare. Dacă ați optat pentru crearea unui cont toate informațiile legate de rezervare sunt disponibile în contul dumneavoastră. Din același cont se pot și anula rezervările efectuate greșit. Dacă nu ați optat pentru crearea unui cont la efectuarea rezervării puteti anula rezervarea prin contactarea Easy Parking prin e-mail la adresa office@easy-parking.ro sau telefonic utilizând numerele de telefon de pe site.
Easy Parking își rezervă dreptul de a anula o rezervare dacă nu o poate onora returnând suma achitată în întregime.
 

RĂSPUNDERE
În cadrul parcării Easy Parking se aplică prevederile codului rutier și orice pagubă produsă în interiorul parcării este imputabilă persoanei care a cauzat paguba, aceasta având obligația de a remediere și de suportare a costurilor asociate. Easy Parking nu este răspunzătoare pentru integritatea vehiculelor din parcare sau a bunurilor lăsate în acestea, responsabilitatea revenind complet clientului.
În parcarea Easy Parking sunt interzise:
Lăsarea în autovehicul a copiilor sau animalelor nesupravegheate sau a substanțelor periculoase.
Efectuarea de reparații ale autovehiculelor inclusiv schimbul de fluide și alimentarea.
Depozitarea altor obiecte pe locurile de parcare.
Afișarea de anunțuri pentru vânzara autvehiculului sau promovarea altor activități economice, sociale, politice fără acordul explicit al Easy Parking.

RAMBURSARI


Sumele platite pentru rezervare se vor returna dupa cum urmeaza: Daca anularea este efectuata cu pana la 24 de ore inaintea datei si orei rezervarii, suma platita pentru rezervare este returnata integral in acelasi cont din care a fost facuta plata, in maximum 15 zile lucratoare. Daca anularea este efectuata cu mai putin de 24 de ore inaintea datei si orei rezervarii, suma platita nu va fi restituita. Daca anularea este facuta dupa intrarea in parcarea, suma nu va putea fi restituita.

INTARZIERI

In cazul in care parasirea parcarii se face mai tarziu de  4 ore de la ora selectata in momentul inregistrarii rezervarii se vor aplica dupa cum urmeaza.

a. 20 RON pentru ziua curenta in cazul in care termenul este depasit cu cel putin 4 ore.

b. 20 RON pentru fiecare zi calendaristica pana la preluarea masinii din parcare.


CLAUZE FINALE
Prezentul document produce efecte juridice începând cu data de 06.04.2023.

Mai multe informtii despre Easy-Parking.ro

Doriti mai multe informatii?

Nu ezitati sa ne contactati!

Call Now ButtonRezervare telefonica