Compania care colectează datele este Easy Parking.

Easy Parking îşi asumă obligaţia să vă protejeze confidenţialitatea. Acest document conturează politica noastră de confidenţialitate a datelor.

Easy Parking oferă servicii de rezervare a parcărilor. Datele colectate sunt utilizate în exclusivitate pentru a facilita dispoziţia acestor servicii.

Vom folosi informaţiile preluate despre dumneavoastră în mod legal şi în concordanţă cu Actul de Protecţie a Datelor din 1988 (UK).
Datele personale pe care Easy Parking le prelevează sunt utilizate spre procesarea rezervării ‘serviciului de parcare’ ales de către dumneavoastră. Datele dumneavoastră vor fi, prin urmare, dezvăluite ‘companiei ce asigură serviciul de parcare ales (terţi)’.
Informaţiile cu caracter personal vor fi stocate în deplină siguranţă, în concordanţă cu politica internă de securitate a datelor, precum şi a legilor în vigoare.
Nu vom preleva informaţii în exces şi nu vă vom adăuga în lista de trimitere a emailurilor fără consimţământul dumneavoastră.
Tipul informaţiilor prelevate cu caracter personal includ:

Adresa IP a calculatorului dumneavoastră şi informaţii despre dispozitivul utilizat, precum sistemul de operare folosit
Numele dumneavoastră şi datele de contact, precum număr de telefon şi adresă de email
Detalii despre autovehicul, precum numărul de înmatriculare
Detalii despre itinerariul călătoriei, precum numărul zborului sau ora de sosire a trenului
Nu vom preleva niciodata informaţii cu caracter sensibil despre dumneavoastră fără consimţământul dumneavoastră explicit. Informaţiile stocate vor fi corecte şi actualizate în măsura posibilităţilor. Nu vom stoca datele cardului (de credit sau debit) utilizat pentru efectuarea plăţii. Astfel de detalii sunt prelevate numai în momentul plăţii, iar procesul va fi finalizat folosind o criptare de tip SSL. Folosim Google Analytics pentru a preleva date despre modul în care utilizaţi website-ul nostru, în scopul de a îl îmbunătăţii. Google Analytics utilizează cookie-uri pentru a efectua acest proces, dar toate datele sunt colectate în mod anonim. Politica de confidenţialitate a Google poate fi regăsită la https://www.google.com/policies/privacy/.

Mai multe informtii despre Easy-Parking.ro

Doriti mai multe informatii?

Nu ezitati sa ne contactati!

Call Now ButtonRezervare telefonica